Anotace: Líbí se mému dvojčeti, tak ji sem dám také. O tom, co se musí všechno stát, než se ze skály stane hlína, o tom, jak nic není neměnné a o tom, že všechno má svůj smysl.
Moc hezké, Můra má vkus :-). Krása téhle básně je v tom, že to celé dává smysl. A najít báseň,nebo jakýkoli literární útvar, který dává hlubší smysl je někdy opravdu těžké :-)
25.12.2007 13:12:00 | Lisa.Ginmi