Tak mě napadá, že je to básenka "Cecilková" - což znamená nááádherná jako fšecky Tvoje :o)))
26.12.2007 20:22:00 | Beepat
hoj ty stedry vecere :o))
heled tak hrozny to stim casem nebude..
jina vec mne vsak zere..
co bude az tu nebudem???
25.12.2007 11:01:00 | Bean
sluneční chvilka poezie
(takřka snová...)
ledacos se v ní skryje
(třeba políbení..)
slunce se do tvých rtíků schová
a bude chtít...
zas a znova..
až rozžhavena do běla
tvá touha bude ukojena
přestaneš býti nesmělá..
cítit se budeš jako žena...
21.12.2007 13:52:00 | Bean
já rád přivítávám tuto chvíli,
kdy noc se krátí a slunce nabývá síly,
zas bude krásně na světě,
kdy všechno kolem rozkvete.
Já vím, ještě si na to chvíli počkáme,máme tady ještě vánoce a tak ti přeji Cecilko jejich hezké prožití a v tom balíčku mezi dárky ať nalezneš také ten, který je plný lásky. Ahojky Bobi
21.12.2007 10:01:00 | bobi bobie