Anotace: a tak ........
Po čase jsem sem zas zabloudil. Posledně jsem jen tipoval, teď i něco přidám sám...Je to moc krásné a inspirující...Když uvážím, že to není první podobný úlet dnes, mohl bych se tím snad, v jiné době, i s úspěchem živit...
Den ukládá se ke spánku,
nebe je plné beránků,
kdos roztrh' je jak peřinu,
a již koruny modřínů
jsou plné sněžných bělásků!
Ponořím se do mužských snů,
a myslím tajně na lásku!
Dnes hned tak neusnu...
A jestli, pozdě v noci jen,
snad bude se mi zdát
nádherně něžný, živý sen,
že zas smím a mám rád...
08.02.2008 15:55:00 | Kozoroh 1