Zpěv rozkládajících se těl
Vrať traviny stráním,
keře černým hřbitovům,
svobodu koňům vraným
a tvrdost hrubým kovům.
Zrady se rozpadly vniveč,
jak v hrobech prohnilá
těla znějí rozkladem, leč
z jejich zvuků ticha pila.
Snům zpívají nová jitra
k probuzení v čistý čas,
vždy bude znovu zítra,
i když lid pozbude hlas,
jímž mlžil všechny žíly,
nekrevnatějších životů,
těch co svobodně žili.
Nebyl to život robotů...
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Milásek
Komentáře (0)