Ledne
Anotace: Nemám ten měsíc ráda...připadá mi jen jako narychlo zalepená mezera mezi dvěma roky
Za límec kabátu hážeš mi
dešťové kapky
s dětinskou radostí
Rozdáváš chladivě prázdný objetí
na počkání
(A k tomu ty kecy o věrnosti)
Víš
Viděla jsem tě
Spustil ses s Nadějí
na Silvestra
(chuděra
chytila od tebe chřipku
a má nemocenskou)
Však počkej
ty lišáku
Už jen pár dní
Přečteno 477x
Tipy 6
Poslední tipující: poustevník Jirka, Vladimír P., Sairis, Herjann Skald Vargstjern
Komentáře (4)
Komentujících (4)