Anotace: Tři tematicky související haiku - nebo alespoň pokus o ně. Chtěla jsem si zkusit napsat pro jednou něco nesurrealistického.
Stejně jako Očekávání (první verze) mi připadá jako vytažená ze šuplíku v tvém pokoji, který jsi už roky neotevřela. Dnes už máš, myslím, trochu jiný styl - mne mnohem více oslovující.
31.01.2008 20:26:00 | Lisa.Ginmi
určitě se to povedlo... čtu si tu po delší době teprve asi třetí den - narazila sem zatím na spoustu krásných a hřejivých slov... se spoustou tipů podle mne spíš za lidskost než poezii ale u tebe sem našla aj tu poezii :o)
20.01.2008 11:43:00 | hanele m.