Anotace: už aby přišlo jaro...
Ale no tak, ty to přece umíš i líp... Takhle jsi psala před třemi lety - tehdy to byl tvůj styl a vrchol tvé tvorby, dnes už jsi dalece překonala svůj stín. Možná je to subjektivní, ale nezdá se mi zdaleka tak hluboká, jako jiné tvé současné básně. zdaleka tak osobitá. Jak jsem řekla - zaředila bych ji mezi ty psané před dvěma, třemi lety. Je to to staré malování lyrického pocitu z okamžiku - hezké a procítěné, ale tebou už pár let překonané ;-)
31.01.2008 20:23:00 | Lisa.Ginmi
Tohle je pěkné.akorát poslední odstavec mi nesedí.Ten bych oddělil.To poslední slovo.Je to můj subjektivní dojem.Jinak taky se těším na jaro..
31.01.2008 17:16:00 | neurobeat
nádhera další tvé sračky čísti nebudu
31.01.2008 08:48:00 | Arcangelo
Aha, já už vím, jak to spravím.
Roboti tvrdí OIU, asi myslí "ouvej"
25.01.2008 13:23:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
první dvě mi plynuly hezky - na začátku třetí mě vyhodil rytmus - roboti na to ÉJ, Ó - a já se do něj zas musela vracet... ale líbí se mi to...
a dnes tu u nás jaro máme :o)
25.01.2008 13:13:00 | hanele m.