Psavec..dekuji ta krajina je moc pekna, byla jsem tam loni v srpnu na navsteve u pribuznych.
28.01.2008 16:56:00 | carodejka
Mám pro Hradec slabost. Lízátka a zdejší "votroci", no zase jsi potěšila.
28.01.2008 12:00:00 | Psavec
Aťan.. Dekuiji Aťane, mam tam pribuzne,obcas tam jezdim , vzdycky me fascinovala ta krasa , rovina a klid, zelen a kvety, rozsahlost mesta a nadherneho okoli, pekne kralovske mesto.
28.01.2008 11:00:00 | carodejka
gabkin.. ach to jsem moc ráda ze sis se mnou zavzpominal, je to mesto plne historie, proste... nadhera.
28.01.2008 10:57:00 | carodejka
Bíša... Děkuji, ano snad bude mít radost, /mám v Hradci příbuzné, tak snad si to také přečtou./
28.01.2008 00:50:00 | carodejka