Zima
Anotace: Zvláštní pocit když je vše přikryto bílou závějí...
Všude zima - zase už padá sníh,
sněhové vločky se ve vzduchu třpytí,
děti jezdí z kopce na na saních,
k tomu měsíc jim stříbřitě svítí.
Ano, je tu zima krutá,
rampouchy z okapu visí,
teploměr snad mrazem puká,
dřevo z boudy rychle mizí.
I tento drsný čas má své kouzlo,
překvapí nás jeho krása vždycky,
a i když je venku tak kluzko,
a ujíždějí nám na ledu kecky,
mám rád zimu protože je krásná,
stejně jako všechny roční období,
na všechny je podívaná úžasná,
každé období něco jiného ozdobí.
Přečteno 538x
Tipy 4
Poslední tipující: Janana, Šerák
Komentáře (0)