haiku haječku...ll
Anotace: ... taky na oplátku...:-)
haiku myšlenek roztoulaných
...
zkrásnělo nebe
tvýma očima koukám
daleko. blízko.
...
za ruku mě vem
do stejný řeky dvakrát
slova odhodím
...
jarní nebe
v jarních kalužích taje
sníh okorává
...
krajina s deštěm
rozesmáté svítání
opravdový den
...
opravdová noc?
hvězdokupa v monitoru
sen s milováním
...
Přečteno 390x
Tipy 37
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., drsnosrstej kokršpaněl, Vlk v rouše, jedam, j.c., Pavelpaja, takova, Bíša, Robert Thomas, ...
Komentáře (11)
Komentujících (9)