Letní prázdniny
Anotace: Už aby byly, škoda, že už nejsem ve škole. Vzpomínky.
Na samotě u lesa,
Kde není žádná noblesa,
Kde vítr hraje bez tlampačů
A na všechno je moře času.
Kde slunce líně popichuje,
Stín najdeš jen v šeru sluje,
Nádech květů v tichu léta,
Život z louky rušně vzkvétá.
Jsou letní prázdniny,
Jsou dny bez starostí
Trhám si maliny
A hledám štěstí.
Přečteno 559x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Lachailla, isisleo, mOBSCENE, Psavec, estrellita, Vladimír P.
Komentáře (4)
Komentujících (4)