Bůh nebo ďábel?
Anotace: příroda je mocná
Seděla v křesle,
docela tiše -
-přemýšlela
o svém prázdném
břiše
uprostřed těla.
A slzy touhy na krajíčku měla,
celá se ženskou touhou chvěla.
Přistoupil k ní
docela tiše
a něžně nabíd,
že v jejím břiše
se zrodí život.
V tu chvíli rozkvetla,
jemu se otevřela
a byla náhle plná celá
citu a lásky a něhy a touhy...
Ten večer byl pak
neskutečně dlouhý.
A přesto, že ji opustil,
(jak se to často stane)
stačila načerpat dosatek sil
(dík přírodo, ó díky Pane),
aby svůj osud naplnila,
a z lůna ženy beze jména
povstali další muž, a žena.
Přečteno 337x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mlžný přízrak, estrellita, toužím.jít.dál, Romana Šamanka Ladyloba, Šerák, vodnař, Taog, Štěpina G, saddova, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)