Jarní
Anotace: Snad že začíná léto, kratší hříčka o jaru a s ním spojeném nutkání.
Bráním se náporu chtíče,
tak neprovokuj a buď tiše,
nebo já nevím, co se stane,
po brzdě sahám po záchrané,
slabost však cítím v slabinách,
tady to máme, strach,
už lámou se mi kolena,
má i tvá lýtka spálená,
v životním vlaku zase jaro voní,
jako vždy na čas, bez zpoždění.
Komentáře (0)