Balet v korunách
Anotace: Ju tak to sem vypotil zrovinka.Takže se to moc ani nepovedlo.Ale jak se říká nikdo není dokonalý.
Když v korunách stromů vítr fičí,
Tak na zemi to nějak divně syčí.
To vítr se zelenou korunou tančí balet
a provádí na větve svýšky nálet.
Pak vítr s koruny si lístky strhne,
do výšky je ihned vrhne.
Vítr si nimi dělá malíře,
a co tam namaluje je věru k nevíře,
Protože lístky se ve výru větru pohybují,
a obrázky sebou na neby namalují.
Pak malíř temper barevných se zhostí,
a maluje ten obrázek se svojí dovedností.
Komentáře (0)