...Kdybys napsala jen ty dva první řádky tak ona dokonala vystihují tu letní náladu a pocita co prožívá v tom létě citlivá duše...
Někdy nevím , zda by nebylo místo dlouhého psaní se snažit vyjádřit pocit a básń jen v několika slovech ...
Vlastně těch pár slov musí být tak moc ohromě zdílných , že by měly nahradit dejme tomu dvě dlouhé sloky básně ...
Tak to by už bylo myslím opravdu umění...
To jen tak na okraj a jsem odbočil ...
Básnička se mi líbí ...Jirka
18.06.2008 08:57:00 | kavec
Léto jo léto přichází k nám:)Vítáme Tě:)
17.06.2008 14:31:00 | Ewineccka
Ach léto, léto ... kde pak se nám ještě toulá ... básenka pěkná, konec skvělý! ST!
17.06.2008 14:28:00 | NikitaNikaT.
trochu víc se to rýmuje ale o tom básně jsou:-)) dem za duhou:-)) hezký...
17.06.2008 09:52:00 | jára spots