Anotace: Básnička, která sem tam trošku nesmyslná.. Chtěla jsem dát aspoň trochu najevo, jak mi neni ukradeno co lidská rase dělá!!!
mohu jen souhlasit s předešlími komentáři, je smutné, jaký je odporný osud naší planety díky sužování naším druhem. Někdy se ráno probudím a říkám si, jaké by to bylo, kdyby jsme neexistovali, kolik druhů živočichlů by zde žilo...vážně moc pěkné, tolik emocí...
tip!
04.07.2008 21:39:00 | Psychopatická lentilka
A já se stydím za ty lidi co dokážou jen ubližovat...Hezké, myšlenkové dílko...
03.07.2008 12:39:00 | Ewineccka
Pěkný a bohužel pravdivý,je to fakt hrozný co lidé dělají zvířatům,která se nedokážou našim prostředkům bránit.Delfíni,nemám slov co se to děje,jako člověk se stydím,že jsem člověkem.Děkuji!!!
03.07.2008 07:19:00 | Waldemar