Vlasy mám mokré od ranního deště
Vlasy mám mokré od ranního deště.
V botách mně čvachtá jehličí.
Semena trávy se naklánějí k zemi,
pavoučí sítě třpytí se krůpějemi.
Na okraji lesa je jiný svět,
zelené kapradí zná cestu vpřed.
Cítím tu vůni pryskyřice,
do nebe rostou borovice.
Borůvky modré hlídají mravenci,
ostružiník a maliník věrnými jsou spojenci.
Les pije vodu přes piják,
nevadí, když přijde liják.
Vím, že mám radost,
cítím pohodu a klid.
Vím, že mám radost,
lesem se nakazit...
Přečteno 398x
Tipy 9
Poslední tipující: Jasmine8, el viento, Iva Borecká, Romana Šamanka Ladyloba, čertíček
Komentáře (3)
Komentujících (3)