Anotace: Snad je až nepatřičné psáti o podzimu v tento čas.Odpusťte mi však, prosím, město, kde žiju, se mi nějak zachytilo v srdci.
Mně se na Varech líbí hlavně to, že tam žiješ ty a maminka. Až budu jezdit z vejšky o výkendech domů, strávím některé z nich na sto procent u vás ;-)
30.01.2008 19:27:00 | Lisa.Ginmi
Ahoj básnířko:o) Já Vary miluji, letos jsem v nich byla na filmovém festivalu u kamarádky a neodolala jsem jim. Podlehla jsem každičkému místu. Klidně jsme se mohly někde potkat:o) až přijedu příští rok, dáme si někde kávičku, nebo něco moc dobrého. Měj se zatím moc krásně a snad se ti opět podaří spatřit kapičky rosy v poušti:o)
02.09.2005 11:47:00 | Sunny