Melancholie
Anotace: a máme tu podzim...
Listí žloutne. Poprchává.
Člověka až zamrazí
pomíjivá světa sláva.
Teskný čas nám přichází.
Léto zdá se k konci spěti.
Pozbýváme veselí.
Bože, Bože, čas tak letí...
Prázdniny jsou v prdeli.
Přečteno 442x
Tipy 11
Poslední tipující: kikis, Squat_the_world, Zpátky, 6thSun, jedam, teranosaur, Erion Fate, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)