Anotace: asi bude nejlepší, když si v ní najdete 'to svoje' - ostatně od toho tu literatura je...
krásná atmosféra:)
btw. Neil Gaiman, je geniální, taky ho můžu:))
17.10.2008 00:08:00 | Squat_the_world
Dokonalé , jednoduché , ale silně výstižné a krásně uklidňující. Díky , zase přijdu .
03.10.2008 14:07:00 | Loudilka
Krásný balsám pro moji duši, srdce aj tělo, hned je mi lépe. Skvělá básenka, je prostě skvost. ST! víc není co dodávat.
27.09.2008 13:07:00 | NikitaNikaT.
Ďoučátko zlaté, strašně mi chybí les, tak jsem se prošla alespoň Tvou přírodou, děkuju.
22.09.2008 21:33:00 | Iva Borecká