Podzim pod javory
Javory zčervenají
než shodí šaty zcela,
pod korunou dívka
zahalena studem,
jež roztaje
po prvním políbení.
Nahé tělo oddá
milenci podzimu,
šípkové rty
rozechvěje krůpěj touhy.
Náhlý poryv dechu
loudí o poslední listy,
do odkrytého srdce
po culících stéká déšť.
Přečteno 607x
Tipy 14
Poslední tipující: Triffid Kolbe, Myrja, maena, isisleo, Tacca, Iva Borecká, adida, Holis, chalcedon, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)