Anotace: Bacha na čaj! Při jeho pití mějte vždy po ruce pláštěnku a plovací vestu.
Bouře jako krok z hořkého ke sladkému bytí? Inu... ano, skvělej nápad, povídám. Tak... na Vaše zdraví, pane kapitáne. Nechť nám dlouho nevychladne porcelán.
20.11.2008 21:28:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Páni! Tvá poetika se mi líbí s každou další básní víc.
konec mi silně připomíná takové ty avantgardní vizuální básně (například tu o trychtýři), písmena klesající jako cukr na dno tomu udělaly skvělé zakončení.
05.10.2008 16:55:00 | před zkroucením