Nálada listí
A nastal podzim
- sněžilo - listí-
vlastnosti výměnou,
dal podzim zimě. /a naopak
Do dlaní vložím ti,
to barevné lupení,
to abys barevnou,
září měl .. / výměnou
Za paletu duhovou,
a zbytek paprsků,
co zbyly z léta,
krátkého .. / někdy líp
Za bělost bělásků,
náladu takovou,
jako když vpije se,
teplo v barevnou ..
náladu listí ..
Přečteno 505x
Tipy 18
Poslední tipující: excited, Holis, Jiparo, vapiti, carodejka, WhiteSkull, Mbonita, 6thSun, Psavec, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)