podzimní melancholie
Anotace: .....šeptání stromu a vůně jehličí
Šeptání stromů a vůně jehličí,
jak ráda tomu naslouchám.
Však projdu tiše parkem,
a na jeden si zabouchám.
Vyzkouším,jestli má dostatek energie,
tu přece bude potřebovat.
Barevné listí pohodil kolem,
a nechce se dát operovat.
Je to trochu zničený,
jak listí z něho seskakuje,
prý těší se už na zimu,
co mu zase vyčaruje.
A poskytne azyl ptáčkům,
co bolí je už křidýlka,
teď přistál tam drak papírový,
co pouštěla ho Emilka.
Já vezmu si trochu
té jeho energie,
a budu létat na chvíli,
však říká se ,
co nezabije,
to tvoji duši posílí.
Přečteno 406x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, j.c., NikitaNikaT., hezule, Squat_the_world, Triffid Kolbe, Mbonita, Bíša, enigman, Květka Š.
Komentáře (5)
Komentujících (5)