Anotace: ...je pohádková...
Já taky, ale svoje kouzlo pro mne pořád ještě má, dívám se na první sníh dětskýma očima
11.01.2009 19:44:00 | jita.1965
Ač je mi zima a ta mnou aj třese, básenka se mi líbí a zahřála... u srdénka.
09.01.2009 16:00:00 | NikitaNikaT.
Stoprocentní romantika - a dole vidím: boduje Zasr. romantik... :-))) Miluju zdejší přezdívky, Okapová roura je taky fajn. :-)))
09.01.2009 15:00:00 | Aťan
Hezký obraz. Každý rok přemýšlím, které z ročních období je nejhezčí. Za ta léta dumání, jsem došel k závěru, že to se nedá srovnávat. Každé je svým způsobem něčím krásné. Teď je ale zima, takže tím nejkrásnějším je pro mě v tento okamžik právě ona :)
09.01.2009 14:45:00 | Ctěný pán