Ať tam běží, kdo nevěří
Anotace: Básnička pro děti Pro ty, kteří to ještě nečetli...
Ať tam běží, kdo nevěří,
prý se v nebi dere peří!
Derou ho tam andělé
od středy do neděle.
A když přijde zima rázem
sypou nám to peří na zem.
Ani trochu nehřeje,
A jsou z něho závěje.
Ať tam běží, kdo nevěří,
tohle přece není peří!
Je to jenom bílý sníh,
jedem po něm na saních.
Přečteno 1274x
Tipy 11
Poslední tipující: zzlatý, angelicek, NikitaNikaT., Krysinka, Kapka, Mbonita, Jana M., Štířice
Komentáře (2)
Komentujících (2)