Anotace: ...pro dobročinnou sbírku - Poetický Záchod -
Jo jo... plní se to, vedu si evidenci. Ti nejzdatnější autoři ať v práci klidně dají výpověď, na knihu už jsou objednávky i za velkou louží.
26.01.2009 22:09:00 | Aťan
Už vidím vedle ten bidet s malým zlatým slonem, jak stříká vzhůru teplou pramenitou vodičku... Však si to všichni autoři zasloužíme, no né?
26.01.2009 19:29:00 | Aťan
Jsem pro Aťane,...a budeme mít óóóbrovský, mramorový,pozlacený hajzly...
26.01.2009 19:09:00 | Mario de Janiero
já se na to... šup s tím do sbírky na paměť budoucím generacím. Mário, už přemýšlej, co si za prodej knihy koupíme! Nepostavíme si baráky vedle sebe?
26.01.2009 19:05:00 | Aťan
tak nevím, že by dnes byl den na h....? Ať kouknu, kam kouknu.. všude mísy :-)
26.01.2009 18:25:00 | mamina