Země
Anotace: Ani nevím, co napsat. Každý ji musíme milovat...
Azurové oči oceánu,
Bílé vrcholky hor z porcelánu
Do hlubin noříš svoje vlasy
Lesknou se a studí mořské řasy
Stejně jak snítky křišťálových par
Čekáš zmrzlá na hřejivý milodar
Hrdost a pýchu do potočních žil
Z modrého džbánku oblohy tam vlil
Pro majáky z mrtvého kamení
pro skály kde slzy štěstí pramení
Z písečných dun a pusté pouště
Navléknu korálky z kapiček deště
Pro prostotu a jedinečnou krásu bytí
A pro zelenost trávy a barevnost kvítí
Přečteno 591x
Tipy 16
Poslední tipující: jedam, René Vulkán, Holis, Lilly Lightová, Kapka, WAYWARD, kikis, labuť, Kyška, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)