JARNÍ ZAKLÍNÁNÍ
Tak vzdálené dnes jaro zdá se
v područí vládce zimy, zajetí
Zálibu nemám v chladné kráse
Příchod jara žádá oběti
Svá srdce zbavit krunýře
Obnažit hrdlo, žílu pulzující
Kdo dokáže se odevzdat
ten opravdu je milující
Krev srdce tvého skrápí cestu
a nesmíš myslet na odvetu
Vykročíš z kruhu ochranného…
Hle - stráně jsou již v plném květu
Střepinu ledu ze srdce mého
vyjmi a slíbej zmrzlé slzy
Já cítím příslib neznámého
Kéž jaro přijde, PŘIJDE BRZY
Přečteno 560x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, Saša T., jedam, fab four, zlomeny srdce, NikitaNikaT., René Vulkán, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)