Anotace: první byly čáry,z toho motýl...k tomu pár slov....
tak tady se mi konec líbí, celá mě někam odlevitovala a teď se vznáším jen na pocitu z Tvé básně :)
a říkám si: sakra, zase jsem se tisíc let hrabal v podprůměru a tady mi bliká diamant do očí ;)
je pěkné potkat někoho kdo takto píše, je z toho cítit osobitost, někdy syrovost, vše takové - vydobyté, a sem tam ležérně jemné... hmm jako v životě :)
moc dobré, jen tak dál
21.02.2009 02:03:00 | blue
Jééé,děkuji všem moc za ty krásné komenty...uvádíte mne do rozpaků!!:))
15.02.2009 20:27:00 | 5thelement