Voda...
Anotace: tentokrát sem sama psala ve škole,na téma VODA...
Kapka vody padá k zemi,
stejně tak jako Tvoje slzy.
Někdo má štěstí,ale ne my,
ledové kry se rozpustí...brzy...
Voda jako průsvitná zeď mezi nás,
dříve voda,teď jen mráz.
Rybníky rozmrznou a ledy se roztečou,
nekonečné slzy po tvářích potečou...
Lži Tvoje jako nekonečný oceán se mi zdály,
možná to tak nebylo,snad jsme se jen báli.
Moře naděje a moře zklamání,
kdo další vystřídá místo mě podání...
Netuším,zda-li voda je dobrá či zlá,
někdy o jezeru s nejčistší vodou se mi zdá.
Ale už to končí,voda teče pryč,
schválně kdo najde k srdci vody klíč...
Přečteno 469x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., Zasněný básník
Komentáře (3)
Komentujících (3)