Je mi jasné, proč je ta básnička tak hezká. Ty jsi totiž znalec Miléhojara :-)
02.04.2009 13:33:00 | René Vulkán
svěží, pěkná, zdařilá básnička... Robot píše, že máš LITerární talent :-)
27.02.2009 10:18:00 | Jenda P.
Něvěřím, že jaro k nám pospíchá... má dnešní básenka a proslov miláčka o tem mluví své :o) Hmmm, tak nevím, i když paprsky sem tam juknou... ovšem sněhu až po kolena... to nevypadá na zelenou louku ještě dlouho.
20.02.2009 22:11:00 | NikitaNikaT.