Světlo mezi krovy
Anotace: .......Já jiskra nad plameny........
Světlo mezi krovy
Světlo mezi krovy,
černý kotlík, bílý popel,
studené ráno…
Kolik nocí, střípků tmy,
na levo i napravo,
kolik barev nad obzorem?
Otočím kruhem…
já, jiskra nad plameny,
mlha v údolí,
já, temná síň,
listí na podzim.
Přivolám vítr
a poletím nad krajem,
zamávám dolů, k zemi.
Lehnu si na pole,
na suché pole,
pustý úhor,
jako tráva spočinu.
Já, jiskra nad plameny,
prstýnek slunce,
já, dlouhý kruh,
suchá tráva.
Přečteno 536x
Tipy 2
Poslední tipující: Oslice
Komentáře (4)
Komentujících (4)