Hrozně mi to něco připomíná, nějakou melodii, kterou bych se jen marně snažila zaslechnout. Lidovky mám ráda, tedy některé.
08.02.2006 14:42:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Máš - li CD pošli, s radostí si ho odkoupím. Napiš do nějakýho komentáře
24.10.2005 13:23:00 | Janika
Nebojte se, už nebudu posílat tak často......
Mám hodně textů písní, pokouším se obléknout balkánskou muziku do češtiny...... i tak, nelžu, nekopíruju, píšu pravdu...... škoda, že se sem nedají dát mp3....
No, jsou 2 ráno, dobrou.......
Jo, jo balkán....... zdravím Mauru......
a všecky tady.
13.10.2005 02:26:00 | Im