Čas odletu
Anotace: ...včera večer jich bylo plné nebe ...
Temné stíny havranů
míhají se soumrakem
jak černé blesky šamanů
víří hejno za hejnem.
Organizovaný rozruch
zmítá se nocí tam a zpět,
je čas odletět,
řiká si Zimy černý Druh.
Sbohem naše společnice,
díky za Tvůj vlády čas
s podzimem, ne o den více
přiletíme k Tobě zas …
Přečteno 436x
Tipy 43
Poslední tipující: Churry, Bíša, sýc, Terulienka, kikis, Isobel, Vlk v rouše, NikitaNikaT., Dota Slunská, Kars, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)