Anotace: Krátká básnička o tom, že i obyčejnou jízdu autobusem může něco zpestřit. :)
Občas,no vlastně skoro každý den nějakého vidím z autobusu cestou do školy nebo ze školy domů.Vždcky jsou plní života..jsou to krásná zvířátka.Hezké..=o)
13.05.2009 15:59:00 | Dullsinea
Obsah je působivý,... někdy člověk žasne, čeho všeho si kdo nepovšimne... víš, i maličkostí, bo jen letmého pohledu... co spraví Ti náladu a udělá den hezkým.
29.03.2009 23:12:00 | NikitaNikaT.
Nádherná básnička:) Někdy jde i z maličkosti vykouzlit velký zázrak:)
28.03.2009 00:02:00 | Sýkorka07
...u jednoho stromu schůzka byla,králíčka tam objevila,
pak se dali do řečí,nebyl to ten včerejší,dobře se s ním pobavila,na skokana zapomněla
...promiň,tento kom použiju)
14.03.2009 22:37:00 | WAYWARD
Moc milá básnička a potěšilo mne,že dokážeš vidět ,vnímat takové velké maličkosti...
Díky za hezký komentář k mé básničce...
14.03.2009 21:44:00 | prostěholka