Objetí
Anotace: neříkejte že jste ji dnes taky nepotkali...nevěřím..byla všude, a nejvíc v našich srdcích
Dnes jsem potkala slečnu
rudé korálky a šaty zelené
stála bosa v kaluži
zakloněna vítala slunce
vlasy větrem rozevláté
ruce k mrakům letícím
zářila nebem a kapkami deště
na rtech příslib ranní rosy
*
Objaly jsme se a ona
lehounká jak dech
šeptala jak stýskala si
po lidech
*
Pak roztála ve slunci
déšť smyl její
stopy na dlažbě a
v kaluži proběhl vlnkami vítr
**
Já objala dnes Jaro
Přečteno 399x
Tipy 19
Poslední tipující: jarmil, J.U. Ray, teranosaur, Saša T., Psavec, Kapka, kikis, Zpátky, 5thelement, myší královna, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)