Na dnes.. stačí?
Anotace: ..len vôňa prvosienok jarných..
-
http://www.youtube.com/watch?v=PR7sLCGs_jg
Shinedown – Shed some light
-
*
Znovu
A chcelo by to
Iba trochu tepla
Iba trochu
..viac..
Usmievavých objatí
V jari zatúlaného januárového snehu
Ktorý už nechladí
Moju dušu
Ktorý už nemrazí
Do ľadu
Moje sny
Tak na dnes
V črepníku z modrej hliny
.
Primula veris
.
Namiesto slnka svieti
Pomedzi mraky
Pomedzi zvyšky zimného smútku
A moje polámané túžby
Včerajška
Znovu
To stačí..
*
Přečteno 326x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Terulienka, Holis, její alter ego, Kapka, WAYWARD, zlomeny srdce, Petbab, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)