Jizera
Anotace: text písně....... Jizera je starý název, znamená průzračná, čirá, bystrá.......
Jizera
Teče tu Jizera,
potoky okolí,
hluboká Jizera,
voda v údolí.
Jizera, hora,
hora nad horou,
voda pod vodou.
Mluví k nám Jizera,
od světla lomená,
stínem je Jizera,
látka utkaná.
Průzračná Jizera,
dávný kruh krajinou,
točí se Jizera,
dole dolinou.
Jizera, hora,
hora nad horou,
voda pod vodou.
Přečteno 653x
Tipy 5
Poslední tipující: raďo, Kapka, hanele m., STIMPRE
Komentáře (7)
Komentujících (7)