Dech časného jara
Anotace: Štěstím a radostí bez sebe, nakloněná k poetice probouzející se Země :)
Rosa rosička
kolem rybníčka
jemně pokrývá rákosí
Jako hvězdičky
svítí kapičky
ve dnech i po nocích.
Ranní vláhy
halí záhy
každou louku okolo,
voňavý vzduch
s tisíci barevných stuh
nadšeně utíká na molo.
Mariňáci z rána
spoutávají lana,
pak na moře vyplouvají,
a jarní vánek
z mořských slánek
lehce mizí v jinotaji...
Přečteno 512x
Tipy 18
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Terulienka, Holis, carodejka, Rolnička, Anne Leyyd, Vlk v rouše, Monte Carlo, Psavec, Simísek, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)