Kuličky
Anotace: Básnička pro malé děti
Hloubím důlek patou bosou,
kuličky se v sáčku třesou.
Chci si zahrát s Alenou,
má kuličku skleněnou.
Cvrnknu sem a cvrnknu tam,
už kuličky počítám.
Pak jdu s hlavou skloněnou,
prohrál jsem i hliněnou.
Přečteno 419x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, zzlatý, Zpátky, Květka Š., Kapka, NikitaNikaT., Hazentla
Komentáře (0)