Anotace: Věnováno Koženovi, že prý jsem byla jeho múzou. Ale k čemu jsou múzy básníkům, kteří přivazují feminitu ke sporáku... chlastej a spinkej s dívkama, které si nezasloužíš. :)
Fakt? No já jsem děsně šikovnej jedinec, takže se vaření pokud možno vyhýbám... :D
06.06.2009 14:14:00 | Ještě dítě
ne všichni básníci přivazují feminitu ke sporáku:)) mě třeba baví vařit, heč.
06.06.2009 13:31:00 | Squat_the_world
Nejlíp se spí při otevřeném oknu, když je teplé jaro nebo horké léto...a nejradši mám tóninu maj!
12.04.2009 12:49:00 | Chancer