Ovoce
Anotace: ...mám ho tak ráda.
*Jablíčka*
Jablíčka červená,
jablíčka zelená,
já jsem z nich, můj milý
dočista zmámená.
*Třešně*
Malé třešně, čerešničky
jako krev rudé,
jako od milé hubičky.
Zda-li pak mi zbude?
*Hrušky*
Sladká žlutá pohádka,
co na podzim padá.
Předčí všechna cukrátka,
která mám tak ráda.
Přečteno 430x
Tipy 19
Poslední tipující: Bungo, Aurora., kikis, Terulienka, Allainila, Bíša, Kapka, Lilly Lightová, Zpátky, NikitaNikaT., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)