Pošták
Brouzdám se lesem a mé oči zachrańují
lesní plody od nemotorného pohybu
tápajících nohou.
Tu a tam zahledím se do korun stromů
a nechám si posílat větrným listonošem
pestrobarevná psaníčka z nebe.
Každé to psaníčko rozjasní mou duši.
A srdce,srdce vesele si buší.
Vždyť předem ví, a nejen tuší,
co v psaníčku psáno je.
Škoda,že jen jednou ročně
pošta létá velkoplošně.
Pošle nám úsměv v duši,lásku v srdci
a na štěstí nárok.
No,a zase za rok.
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Indigo
Komentáře (1)
Komentujících (1)