Anotace: Můžu sem napsat jakákoli slova, která jsem se na tomhle světě stihl naučit. Tak napíšu: "Dostavěno, Vánoce, lýko, čím a nitěk, okr."
Sbírka: Symboly a čáry
Z negativu jde udělat pozitiv vyvoláváním juchů ve fotoateliérech, opačně je to asi složitější:-)
27.04.2009 18:52:00 | kikis
Napor na mou hlavu...obcas mam pocit, ze mi v ty lebzni unika uplne vsechno, ale nakonec si reknu, ze budu pozitivni a...vse je zachraneno. Dalsi prima den to byl. Tys to zavrsil:)
25.04.2009 21:44:00 | Dota Slunská
ať sním svůj klobouk, jestli jsem při četbě tohoto monumentu nezpozitivněl:))
25.04.2009 21:13:00 | Squat_the_world
Kdepak snad...
Jistě !
Už se těším na tvé příště.
PS:Je to skvělá věc, má spád, sílu, je vtipná, originální jak má být...pozitivní ST:-)
25.04.2009 21:06:00 | spare
Láska pozitivní..dobrý nápad :-)
Na 1.května by měla být vždycky pozitivní!
25.04.2009 20:39:00 | Chancer