Balada
Anotace: Oslava zdejší přírody.
Na poli spatřuji řepku,
mám z toho pěknou depku.
Kdyby tam byla pšenice,
byl bych v depresi ještě více.
V sobě spatřuji řepku,
mám z toho nádhernou depku.
Kdyby tam byla pšenice,
byl bych v depresi ještě více.
V sobě spatřuji depku,
mám z toho strhující depku.
Kdyby tam byla pšenice,
měl bych ji hlubokou ještě více.
Na poli špatřuji depku,
mám z toho neustálou depku.
Kdyby tam byla pšenice,
měl bych ji nepřetržitou ještě více.
Přečteno 362x
Tipy 6
Poslední tipující: Koskenkorva, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, kikis, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)