Anotace: Takhle to umí moje oblíbená řeka a taková přesně je, krásná a nespoutaná, když se naštve nekompromisní a zuřivá...
Na chaloupce máme krásný potůček,při poslední přívalovce mi ukradl klapací mlýnek...poezie šumění potůčku pryč...je to hnusák,nemám ho ráda...krade!!!
24.08.2009 21:26:00 | střelkyně1
řeky umí být přitažlivé... ony sjou, jen né každý to dokáže ocenit slovy tak, ajko někdo jiný....jiný to umí zase jinak a to je to fajn.
23.08.2009 20:06:00 | kikis
pěkná ST
20.08.2009 19:57:00 | Acham
Na břehu řeky Svratky kvete rozrazil,
na břehu řeky Svratky roste nízká tráva,
rád chodil jsem tam denně, koupal se a snil,
na břehu řeky Svratky kvete rozrazil
a voda je tu těžká, chladná, kalná, tmavá.
Krásná je tvoje báseň
20.08.2009 15:50:00 | hašlerka
Moc hezké a výstižné, u Svratky jsem byla jenom párkrát, ale má atmosféru.
20.08.2009 14:15:00 | divoska_jaja