Krajino má rodná
Krajino má rodná
moje rodná hroudo
váže mě k tobě
pevné pouto
Jak ráda se k tobě
vracím zpět
tam u tebe
vždycky patří
mi svět
Jak ráda chodím
po tvých lesích
jak ráda dýchám
lehký vzduch
Mé mysli to
velmi svědčí
není tady
žádný ruch
Krajino má rodná
moje rodná hroudo
libereckem se nazýváš
a krásu a klid
pro mě vždycky máš...
...a velmi mnoho
pro mě znamenáš...
Přečteno 302x
Tipy 16
Poslední tipující: Kapka, Mbonita, Psavec, Bíša, nejsembásník, labuť, enigman, Simísek, Hazentla, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)