Anotace: O Čertově mlýně vypráví pověst, že zde měl pekelník postavit přes noc mlýn. Jakýsi dobrodinec jej však navštívil s kohoutem a bylo po veledíle.
Sbírka: Beskydy
Ani nevím, co mě vedlo k takovéto publikační činnosti. Kupodivu mě mile překvapilo, že si dílka našla své čtenáře. A přitom řada z nich je více jak deset let stará.
17.10.2009 20:20:00 | Puskin
Hezké.Připomělo mi to dětství,kdy jsem v Krkonoších chodila do Čertova mlýna na bledule.
09.10.2009 22:09:00 | stravla