a už se drolí, letos nějak brzo, ty stromy škrábající modré nebe, to mě fakt dostalo, moc pěkný!
27.11.2005 10:27:00 | Kubino 2
Tak kulíšku, tohle je poezie, no nádherná, a neodpustím si opakovat se...když máme takovéhle "psavce kluky a holky" nic není ztraceno...
25.11.2005 14:35:00 | Hančí
Miluju stromy... a mám se od nich co učit...
takhle by mě nenapadlo se na ně podívat...
a líbí se mi to... moc... :o)
23.11.2005 20:27:00 | Cecilka
zmnělila bych v první větě nyhý na nahé.Nevím proč,ale myslím že by to znělo lépe.Jinak podzim vystižen umě:-)
23.11.2005 20:16:00 | christine